Thema superhelden op reis

Zoals ieder jaar hebben we een thema voor tijdens onze reizen. Heftige discussies zijn gevoerd en uiteindelijk… viel de keus op dit thema!

Thema T-shirt 2023

Dit jaar hebben we ook een kleur- dan wel tekenwedstrijd. Je mag zelf iets tekenen of een kleurplaat uitzoeken en inkleuren. Teken jezelf als superheld, of gewoon jouw superheld of pak een kleurplaat met een door jouw gekozen held. Stuur het origineel naar ons toe en maak kans op dat je jouw kleurplaat of tekening terug ziet op het Olke Bolke T-shirt van dit jaar! Als het goed is, heb je je maat al opgegeven bij de inschrijving.

Wanneer inleveren?

Wil je mee doen? Leuk! Stuur je kleurplaat of tekening dan wel op tijd terug naar Olke Bolke. Je hebt de tijd tot en met donderdag 25 mei om je kleurplaat / tekening op te sturen. Het adres is Distelstraat 10, 6542 LR NIJMEGEN.

Wat technische gegevens

Gebruik als origineel een A4-tje als formaat voor de tekening of kleurplaat. Wil je er op letten dat je de kleurplaat zonder te vouwen in een A4 envelop terugstuurt?

Wie wordt de winnaar?

Op zondag 11 juni weten we wie de winnaar wordt. Hij / Zij mag zich de trotse ontwerper noemen van het “Olke Bolke Thema T-shirt 2023” en ontvangt dit shirt als eerste.

Spannend he? Dit ga je verder lezen op onze Facebook pagina en website.

Ik heb er zin in………. Jij ook?

Groet, namens alle medewerkers van Olke Bolke,

Wilfried

Meer nieuws

Begeleide ruiterreis

Reünie 2023

Je kan je nu opgeven voor de reünie 2023. Neem je buurman/vrouw, vriendin of vriend mee en we sluiten met z’n allen het reisseizoen van 2023 feestelijk af. 

Lees verder »

Onze reizen

Ben je er nog niet helemaal uit welke reis het beste bij jou past? Geen zorgen, wij helpen je graag verder. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en vinden we de reis die het beste bij jou past.