Begeleide paardenreis met ijslanders

Ben je op zoek naar een avontuurlijke herfstvakantie en houd je van paarden? Dan is een vakantie bij het Paards-Paradijs in België wellicht iets voor jou! Hier maak je kennis met het bijzondere paardenras, de IJslander, en ga je mooie buitenritten maken in de prachtige omgeving van Willebringen.

Tijdens de eerste dag van deze acht daagse vakantie maak je kennis met je paardje in de bak. De dag daarna ga je ongezadeld de omgeving verkennen. Hierna gaan we met z’n allen te paard op pad. Je waant je 100 jaar terug in de tijd. Daarnaast krijg je de kans om de paarden uit de wei te halen, te voeren en de paddocks uit te mesten. De paarden krijgen ook een dagje vrij tijdens deze vakantie. En waar jullie dan naartoe gaan is nog een verrassing!

Je verblijft tijdens deze vakantie in “Aan de Jordaan”, naast de manege. Hierdoor kan je snel even langs de paarden om te kijken of te knuffelen. Deze vakantie vraagt wel een hoge mate van zelfredzaamheid en is daarom niet voor iedereen geschikt. Als je eerder bij Olke Bolke bent geweest en een enthousiaste paardenliefhebber bent, niet bang bent en conditioneel sterk bent, dan is deze nog actievere/intensievere paardenvakantie wellicht iets voor jou!

Ben je geïnteresseerd in deze vakantie, maar twijfel je of het iets voor jou is? Overleg dan met Wilfried wat de mogelijkheden zijn. Kortom, geniet van een feestelijke herfstvakantie met gezellige avonden, lekker eten en omgaan met de grootste knuffelaars, de IJslanders!

Reisdata

Lokatie

Manege

Verblijf

Begeleide ruiterreis

Reünie 2023

Je kan je nu opgeven voor de reünie 2023. Neem je buurman/vrouw, vriendin of vriend mee en we sluiten met z’n allen het reisseizoen van 2023 feestelijk af. 

Lees verder »

Contact

Ben je er nog niet helemaal uit welke reis het beste bij jou past? Geen zorgen, wij helpen je graag verder. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en vinden we de reis die het beste bij jou past.