06 - 1443.4668 info@olke-bolke.nl

over ons

Olke Bolke Ruiterkampen organiseert sinds 1998 verschillende begeleide paardenvakanties.  

Zowel de beginner als de gevorderde ruiter kunnen mee op onze reizen. De doelstelling is in eerste plaats om de vakantiegangers een onvergetelijke en plezierige vakantie aan te bieden. We willen situaties creëren waarin het mogelijk is om te werken aan een stukje grensverlegging, zelfontplooiing en samenwerking. Dit alles gebeurt door spannende, avontuurlijke doch veilige activiteiten aan te bieden in een mooie omgeving met professionele begeleiding. De activiteiten in onze vakanties zijn gericht op de interesse maar ook de fysieke mogelijkheden van de deelnemers. 

Op wie richten we ons?

Wij richten ons op mensen met een lichte verstandelijke beperking. Mensen die zelfstandig zijn maar die hier en daar een zetje in de rug nodig hebben. Onze vakantiegangers komen uit het gehele land. Ze wonen zelfstandig of worden gedeeltelijk begeleid. 

Team 

Wilfried Roest is de drijvende kracht achter Olke Bolke Ruiterkampen en is dan ook bij ieder kamp aanwezig samen met een team van zeer enthousiaste medewerkers. Sommige draaien al jaren mee. Ieder werkt mee aan één of meerdere kampen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Wilfried Roest.