Over ons

Sinds 1998 organiseert Olke Bolke Ruiterkampen diverse begeleide paardenvakanties voor zowel beginnende als gevorderde ruiters.

Onze missie is om onze vakantiegangers een onvergetelijke en plezierige vakantie te bieden en situaties te creëren waarin ze hun grenzen kunnen verleggen, zichzelf kunnen ontwikkelen en kunnen samenwerken. Dit alles gebeurt door middel van spannende, avontuurlijke en veilige activiteiten in een prachtige omgeving, met professionele begeleiding. Onze activiteiten zijn gericht op de interesses en fysieke mogelijkheden van de deelnemers.

Onze vakanties zijn speciaal ontworpen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking die zelfstandig zijn, maar hier en daar wel wat hulp nodig hebben. Onze vakantiegangers komen uit het hele land en wonen zelfstandig of worden gedeeltelijk begeleid.
Het Olke Bolke Ruiterkampen-team bestaat uit een groep zeer enthousiaste medewerkers, onder leiding van de drijvende kracht, Wilfried Roest. Sommige medewerkers draaien al jarenlang mee en brengen hun ervaring en expertise mee naar onze kampen.

Als je geïnteresseerd bent om als medewerker bij ons te werken en mensen met een lichte verstandelijke beperking een onvergetelijke vakantie te bezorgen, dan horen we graag van je!

Ervaring met paarden is niet noodzakelijk, maar wel een pluspunt. Elk jaar voorafgaand aan de zomer organiseren we een medewerkersweekend, waar alle medewerkers bij elkaar komen om onderwerpen te bespreken die van belang zijn tijdens de reizen.

We bieden geen betaling voor je werkzaamheden, maar we dekken wel je reis- en verblijfkosten tijdens de reizen. Daarnaast organiseren we jaarlijks een medewerkersdag / weekend en een reünie om onze medewerkers te bedanken en de gelegenheid te bieden om nieuwe vaardigheden te leren, zoals bijvoorbeeld een gebarentaalcursus.

Vragen of medewerker worden?

Onze reizen

Ben je er nog niet helemaal uit welke reis het beste bij jou past? Geen zorgen, wij helpen je graag verder. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en vinden we de reis die het beste bij jou past.