Begeleide paardenreis

Ben je een paardenliefhebber en op zoek naar een avontuurlijke vakantie vol gezelligheid en paarden? Dan is onze themareis van 7 of 8 dagen perfect voor jou!

Elk jaar toveren we de Blokhut naar een andere themawereld, zoals het wilde westen, een onderwaterwereld of het sprookjesachtige duizend en één nacht. Dit jaar blijft het een verrassing hoe we de woonkamer zullen aankleden. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je zelfs in thema slapen in onze dames- en herenslaapzaal.

Je kunt kiezen voor de 7-daagse thema paardenreis of de 8-daagse rustige thema paardenreis. Het programma is in beide vakanties gelijk, maar het tempo ligt in de rustige thema paardenreis wat lager. Je kunt dus wat vaker uitslapen en meer pauzes nemen gedurende de week.

Of je nu wilt leren rijden of gewoon wilt genieten van het knuffelen en verzorgen van paarden, het kan allemaal. En zelfs als je geen ervaring hebt, begeleiden we je op jouw eigen niveau.

Tijdens de themareis zijn we één avond en vier ochtenden op de manege om met de paarden te werken. Je kunt onder andere poetsen en verzorgen, rijden in de bak en natuurlijk rijden in het bos. Maar naast het paardrijden hebben we nog veel meer leuke activiteiten op het programma staan.

Thema paardenreis I

Thema paardenreis II

Thema RUSTIGE paardenreis

Manege

Verblijf

Begeleide ruiterreis

Reünie 2023

Je kan je nu opgeven voor de reünie 2023. Neem je buurman/vrouw, vriendin of vriend mee en we sluiten met z’n allen het reisseizoen van 2023 feestelijk af. 

Lees verder »

Contact

Ben je er nog niet helemaal uit welke reis het beste bij jou past? Geen zorgen, wij helpen je graag verder. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en vinden we de reis die het beste bij jou past.