BELONING onvergetelijke ervaring voor vrijwilligers!

Onvergetelijke ervaring voor vrijwilligers! Wil jij deze zomer een echte SUPERHELD zijn voor voor volwassenen met een verstandelijke beperking?

Wil jij deze zomer een echte SUPERHELD zijn voor volwassenen met een verstandelijke beperking? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij organiseren namelijk paardrijvakanties voor deze groep mensen en we hebben nog vrijwilligers nodig om hen te begeleiden en te ondersteunen.

Als vrijwilliger heb je de belangrijke taak om de deelnemers te helpen bij alle activiteiten. Het paardrijden is maar een stukje van het programma. Ervaring met paarden is geen vereiste, maar wel een pluspunt. Het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking en dat je geduldig en respectvol met hen om kunt gaan. We zoeken géén persoonlijke verzorgers maar mensen die onze doelgroep zich zelf laat verbazen. Het gaat erom dat je de deelnemers met elkaar een onvergetelijke vakantieweek bezorgt waarin ze zich veilig en gezien voelen.

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan als vrijwilliger en help ons samen deze vakanties tot een succes te maken! Je krijgt er veel dankbaarheid, ervaring, zelfreflectie en gezelligheid voor terug. We kijken uit naar jouw hulp als superheld tijdens deze paardrijd vakantie!

Vragen of vrijwilliger worden?

Meer nieuws

Begeleide ruiterreis

Reünie 2023

Je kan je nu opgeven voor de reünie 2023. Neem je buurman/vrouw, vriendin of vriend mee en we sluiten met z’n allen het reisseizoen van 2023 feestelijk af. 

Lees verder »

Onze reizen

Ben je er nog niet helemaal uit welke reis het beste bij jou past? Geen zorgen, wij helpen je graag verder. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en vinden we de reis die het beste bij jou past.