06 - 1443.4668 info@olke-bolke.nl

Thema paardenreis

De thema paardenreis is geschikt voor iedereen die van paarden houdt!

Een kamp van 7 of 8 dagen vol met avontuur, gezelligheid en natuurlijk paarden! Elk jaar toveren we de Blokhut om tot het wilde westen, een onderwaterwereld, het sprookjesachtige duizend en één nacht, of een ander thema. Hoe je dit jaar de woonkamer zal aantreffen, het blijft elke keer een verrassing. Natuurlijk nemen we de dames- en herenslaapzaal ook mee, zodat je zelfs in sfeer slaapt.

Wil je graag (leren) rijden of gewoon lekker kijken, knuffelen en verzorgen, het kan allemaal. Geen ervaring? Geen probleem! We begeleiden iedereen op zijn of haar eigen niveau.
We zijn één avond en vier ochtenden op de manege om met de paarden te werken. De activiteiten zijn afwisselend, zoals poetsen en verzorging, rijden in de bak en natuurlijk rijden in het bos.

Naast het paardrijden hebben we genoeg andere leuke activiteiten op het programma staan. Zo gaan we een middagje winkelen, met mooi weer hebben we ’s avonds een kampvuur en ook een creatieve middag zal niet ontbreken. Natuurlijk gaan we ook een dagje ergens naar toe (waarheen is een verrassing), gaan we met mooi weer zwemmen en sluiten we de week af met een feestelijke discoavond.

Voor meer ervaren ruiters is deze week ook heel geschikt, met name om kennis te maken met onze vakanties, de begeleiding en onze paarden.

De reis van 8 dagen is de rustige thema paardenreis: het tempo van deze reis ligt wat lager. We slapen wat vaker uit en nemen meer pauzes gedurende de week.

Nieuwsgierig naar de locatie? Kijk dan hier.

Wil je weten wanneer de reizen dit jaar zijn? Kijk dan hier.