06 - 1443.4668 info@olke-bolke.nl

Ruiterreis

Paarden, paarden en nog eens paarden!

Een vakantie van 7 dagen dat helemaal in het teken staat van paarden. De paarden staan op manege St. Frans, waar we veel tijd zullen doorbrengen. De manege ligt aan het mooie natuurgebied “de Hatertse vennen”, een gebied dat we zeker gaan verkennen tijdens buitenritten.

Tijdens deze reis zijn we actief bezig met de paarden. In de ochtend en middag hebben we een paardenprogramma, en misschien ook nog een avondrit… In de avonduren genieten we van heerlijk eten, spelletjes en wie weet wel een kampvuur avond. Er is natuurlijk ook gelegenheid om lekker vroeg je bed in te gaan, want het beloven intensieve dagen te worden. Ook tijdens deze reis krijgen de paarden een dag vrij en gaan wij een dagje er op uit, waarheen is een verrassing.

Blijk je na eerdere vakanties bij Olke Bolke een enthousiaste paardenliefhebber, niet bang en conditioneel sterk te zijn? Dan is deze actieve paardenvakantie wellicht iets voor jou! Deze vakantie vraagt een hoge mate van zelfredzaamheid. Je hoeft dus géén ervaren ruiter te zijn. Wat we gemeen hebben is onze wens om veel met- en bij de paarden te zijn.

Nieuwsgierig naar de locatie? Kijk dan hier.

Wil je weten wanneer de reizen dit jaar zijn? Kijk dan hier.