06 - 1443.4668 info@olke-bolke.nl

routebeschrijving

Vanuit de richting ’s-Hertogenbosch, Arnhem (A50)
Bij knooppunt Bankhoef, de A326 richting Wijchen en Nijmegen volgen. Neem op de A326 de eerste afslag (Wijchen, Bergharen, Niftrik). Onderaan de afslag rechtaf en bij de rotonde links. Volg de provinciale weg (N845) richting Grave helemaal tot het einde. Sla links af, naar de N324, richting Nijmegen. Rij door Wijchen naar Alverna. Sla in Alverna linksaf de Heumenseweg op. Sla rechtsaf het bos in (Gomarius Messtraat) en dan na ca. 400 meter rechts de doodlopende zandweg Den Berg in. Na 30 meter ligt de blokhut links.

Vanuit de richting Nijmegen, Venlo (A73)
Neem vanaf de A73 de afslag Nijmegen-Dukenburg. Onderaan de afslag bij de verkeerslichten, rechtsaf richting Overasselt. Voorbij het Pannenkoekenhuis “St. Walrick” (rechterkant) rechtaf slaan, richting Alverna. Sla in Alverna linksaf de Heumenseweg op. Sla rechtsaf het bos in (Gomarius Messtraat) en dan na ca. 400 meter rechts de doodlopende zandweg Den Berg in. Na 30 meter ligt de blokhut links.

LET OP! ER MAG NIET IN DEZE STRAAT GEPARKEERD WORDEN. PARKEER UW AUTO DUS OP DE GOMARIUS MESSTRAAT. DIT ZAL OOK MET BORDEN ZIJN AANGEGEVEN, DOORGANG IS ER ALLEEN VOOR TAXI’S.