06 - 1443.4668 info@olke-bolke.nl

Wil je je aanmelden? Dat kun je door bij het menu op het blokje AANMELDEN te klikken.

Olke Bolke Ruiterkampen heeft verschillende reizen in de zomer en één herfstreis.

 

AANBOD 2023

Zomer Wijchen/Alverna Prijs *
A   Thema paardenreis, 7 dgn Zon t/m Zat   16-22  juli € 1.040,-
B   Thema paardenreis, 7 dgn Zon t/m Zat   23-29  juli € 1.040,-
C   Ruiterreis, 7 dgn Zon t/m Zat  6-12  aug € 1.180,-
D   Rustige Thema paardenreis, 8 dgn           Zat t/m Zat   19-26 aug € 1.180,-

 

Herfst

Willebringen, België

Prijs *

E   Op reis met IJslanders, 8 dgn

Zon t/m Zon   8-15 oktober

€ 1.325,-

 

*  Deze prijs is inclusief reis- en verblijfskosten, kosten activiteiten, entree gelden tijdens de reis, vervoer tijdens de vakantie, kosten voor reisbegeleiding. NIET inbegrepen zijn vervoer naar van de locatie vooraf en na de vakantie, zakgeld. We adviseren €50 tot €75 mee te geven als zakgeld bedoeld voor het kopen van kaartjes, eigen versnaperingen en cadeaus tijdens uitje.

Wil je een foto DVD/USB ontvangen van de reis? Deze kan je aan het begin van de reis betalen, de kosten hiervoor zijn €22,50.

Bij alle reizen wordt verwacht dat iedereen rechtstreeks wordt gebracht naar de verzamelplaats. Voor de zomerreizen is dat de Blokhut in Alverna/Wijchen en station Wijchen. Voor de herfstvakantie is de verzamelplaats de Wijkfabriek in Nijmegen en station Nijmegen. De reiskosten om dit te realiseren zijn voor eigen rekening.

BELANGRIJK !!!  Niet iedereen mag zomaar op een paard zitten. Olke Bolke Ruiterkampen hanteert een gewichtslimiet. Voor de reis met IJslanders in België geldt een gewichtslimiet van 70 kg (afhankelijk van de samenstelling van de groep).  Voor de zomerreizen in Alverna geldt een gewichtslimiet van 99 kg.

Ben je zwaarder en wil je wel mee op reis? Dat kan, er is genoeg te doen naast en met een paard. Maar let op! Je mag er niet op zitten.

Bel sowieso met Wilfried Roest om hier duidelijke afspraken over te maken en te horen wat wel mogelijk is.