06 - 1443.4668 info@olke-bolke.nl

medewerker worden

Het Olke Bolke Ruiterkampen-team bestaat uit een groep zeer enthousiaste medewerkers waarvan sommigen al jaren meedraaien. Ieder werkt mee aan één of meerdere kampen.

Elk jaar is voorafgaand aan de zomer het medewerkersweekend. Tijdens dit weekend komen alle medewerkers bij elkaar, oud en nieuw. Tijdens het weekend behandelen we onderwerpen die van belang zijn tijdens de reizen. Je kan hierbij denken aan kennis van de ziektebeelden, open communicatie en de omgang met paarden. Dit weekend wordt gegeven door (oud) medewerkers van Olke Bolke.

Lijkt het je leuk om mensen met een licht verstandelijk beperking een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Wil je werken, samen met en voor mensen, in een hecht team? Dan horen we dat graag van je! Ervaring met paarden is niet noodzakelijk (mag natuurlijk wel).

We hebben geen budget om je te betalen, al maak je tijdens de reis zelf geen onkosten. Je reis- en verblijfkosten zijn voor onze rekening. Ieder jaar met de medewerkersdag/weekend en tijdens de reünie zetten we je graag in het zonnetje. Ook bieden we je de gelegenheid om ieder jaar iets nieuws te leren. Zo konden dit jaar de medewerkers online deelnemen aan een gebarentaalcursus.

Wil je alvast een sfeerimpressie krijgen? Neem dan een kijkje op Facebook.

Heb je vragen of wil je je graag opgeven als medewerker?
Mail of bel dan met Wilfried Roest:

E-mail   info@olke-bolke.nl           Telefoon   06 – 1443.4668