06 - 1443.4668 info@olke-bolke.nl

locaties

Nederland:     Alverna / Wijchen

De Blokhut

Iedere zomer is Olke Bolke te vinden op de Blokhut in Alverna, Wijchen. Het complete scoutinggebouw toveren wij om tot het thema van dat jaar. We hebben beschikking over een dames- en herenslaapzaal, een gemeenschappelijke binnen- en buitenruimte, een ruime keuken en verschillende toiletten en douches. De Blokhut grenst aan het bos waardoor wij al lopend zo bij de manege uitkomen. 

De Blokhut, Scouting Alverna
Den Berg 7
6603 CV Alverna/Wijchen

Manege St. Frans

We rijden paard bij Manege St. Frans. Gedurende de zomermaanden hebben de paarden op de manege het rustig. Hierdoor is het mogelijk dat we ze kunnen gebruiken. We mogen ze verwennen met veel aandacht en knuffels. Hier worden ze alleen maar blij van.

Manage St Frans
Heumenseweg 192
6603 KT Alverna/Wijchen

België:      Willebringen / Boutersum

De Schuur van Babel & Het Paardsparadijs

Ieder jaar in oktober pakt Olke Bolke al haar spullen in en verhuizen we voor 1 week naar Belgie. Daar verblijven we bij de Schuur van Babel, een B&B die Olke Bolke helemaal voor zichzelf heeft. Het Paardsparadijsm, de manege waar de IJslanders staan, staat ongeveer 20 minuten lopen vanaf deze plek. 

De Schuur van Babel heeft verschillende slaapkamers voor 2, 3 of 4 personen, douches en een bad. De woonkeuken staat los van de slaapruimte. In de achtertuin in een trampoline en een steenoven waar we mogelijk ook pizza’s gaan bakken…

We rijden gezamenlijk naar Belgie. 

De Schuur van Babel
Babelomstraat 5
3320 Meldert (Hoegaarden), België

Het Paardsparadijs
Doornstraat 31
3370 Willebringen-Boutersem, België