06 - 1443.4668 info@olke-bolke.nl

Op reis met IJslanders

Een avontuurlijk herfstkamp van 8 dagen iets verder van huis, namelijk in België! Bij het Paards Paradijs maken we kennis met een bijzonder paardenras, de IJslander. Met deze lieve en eigenwijze paardjes gaan we mooie buitenritten maken in de omgeving.

De eerste dag beginnen we in de bak om te kijken of het klikt met je paardje, de dag daarna gaan we ongezadeld te paard de omgeving verkennen. Hierna gaan we met z’n allen te paard op pad. Mooie buitenritten door de prachtige omgeving van Willebringen. Je waant je 100 jaar terug in de tijd. Tijdens deze vakantie mag je ook de paarden uit de wei halen, voeren, de paddocks uitmesten. De paarden krijgen ook bij dit kamp een dagje vrij. Waar wij heen gaan, is nog een verrassing…

We verblijven “Aan de Jordaan”, naast de manege. Hierdoor kan je snel even langs de paarden om te kijken of te knuffelen.

Blijk je na eerdere vakanties bij Olke Bolke een enthousiaste paardenliefhebber, niet bang en conditioneel sterk te zijn? Dan is deze nog actievere/intensievere paardenvakantie wellicht iets voor jou! Deze vakantie vraagt een hoge mate van zelfredzaamheid.

LET OP: Ben je nieuw bij Olke Bolke? Neem dan sowieso contact op met Wilfried Roest over deze reis.

Daarnaast zijn IJslanders lieve en kleine paarden. De ruiter kan niet te zwaar zijn. Ben je zwaarder dan 70 kilo? Neem dan contact op met Wilfried Roest.

Nieuwsgierig naar de locatie? Kijk dan hier.

Wil je weten wanneer de reizen dit jaar zijn? Kijk dan hier.